MUĞLA / SEYDİKEMER - Kadıköy İlkokulu

Kadıköy İlkokulu

KADIKÖY MAH. OKUL_7 SK. KADIKÖY ILKOKULU BLOK NO: 7 SEYDİKEMER / MUĞLA
Vizyon
VİZYONUMUZ Mensubu olmaktan gurur duyulan vereceği eğitim-öğretim ile öğrencilerimizin ailesine ,çevresine ve milletine yararlı, karşılaştığı zorlukları rahatça aşabilen bireyler olarak yetiştirilebildiği bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitim Sistemimizin genel amaçları doğrultusunda tüm öğencilerimizin yetişmesini sağlamak için her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak öğrencilerimizin,öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili ve kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, doğru düşünen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL (TAM GÜN)
8.40-14:25
Ulaşım
OKULUMUZUN HEM ÖĞRETMEN HEM ÖĞRENCİ SERVİSİ MEVCUTTUR. AYRICA HER 20 dk ´DA BİR SAKLIKENT MİNİBÜSLERİ ve BELEDİYE ARAÇLARI ULAŞIMDA KOLAYLIK SAĞLAMAKTADIR.
ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ MUĞLA İLİ SEYDİKEMER İLÇESİ KADIKÖY MAHALLESİ MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
MUĞLA İL MERKEZİNE UZAKLIK 170 km SEYDİKEMER İLÇESİNE UZAKLIK 13 km